Wat wij je graag willen vertellen...

23 oktober 2018 | Wij beletteren niet alleen, maar helpen je ook op weg!

Autobelettering Bloemenboetiek Florida

We kregen via een aanbeveling van een van onze klanten een erg toffe uitdaging.
Mensen zitten vaak met de handen in het haar; "hoe presenteer ik ons bedrijf, waar moeten we beginnen?". Vaak is er wel een idee maar hoe breng je dat over, hoe voer je dat uit? Wij bieden dan de perfecte combinatie van kennis, creativiteit en vakmanschap. Nieuw logo nodig? Tijd om de huisstijlkleuren aan te passen? Jezelf op een originele moderne of juist tijdloze manier presenteren ...  Wij adviseren, denken en zoeken mee en komen zo samen met de klant tot een geweldig ontwerp dat perfect past bij het bedrijf en de doelgroep op een verrassende wijze aanspreekt. 

Kortom: Alles wat je nodig hebt: wij regelen het allemaal! Een glimlachende klant, dat is waar het bij ons om draait!

En en en ... de klant die ons aanbevolen had heeft genoten van een overheerlijke graficinbedanktaart!

 


07 februari 2018 | VAK-dag print & Sign

Gisteren een enorm inspirerende VAK-dag Print & Sign bijgewoond.

Wij willen;

• altijd dat stapje extra zetten

• vooruit lopen op onze collega's

• continu op de hoogte blijven van nieuwe trends en technische ontwikkelingen.

Wat een gaaf vak hebben wij toch!

 

Jouw logo en huisstijl geprojecteerd op allerlei diverse (nieuwe) materialen om intern en extern indruk te maken?

Bel/mail/app met Cindy en laat je merk sprankelen.

 


30 november 2017 | Nieuwe website voor Perlanova

Het is ons weer gelukt!

Een goed draaiende website maken kost wat tijd, maar het resultaat mag er weer zijn. 

Hip, fris, opvallend, makkelijk zelf te onderhouden en geen standaard website, dat is onze kracht!

Perlanova / My Beautiful is dé bloemenexporteur of arrangeur in speciale snijhortensia's. Bij dit bedrijf kan je terecht als kweker die op zoek is naar een exclusief ras om zijn assortiment te verrijken. 

Meer weten over Perlanova? Bekijk de vernieuwde website op  http://perlanova.nl

 

 


10 augustus 2017 | Ook wat oudere auto's maken we weer hip!

LIONPRO kan nu ook "goed zichtbaar" de weg op!

Na eerst het ontwikkelen van een pakkend logo, deze week de volgende stap gemaakt. 

Wist u dat een gemiddelde bedrijfswagen 160.000 contactmomenten per maand heeft? Het beletteren van uw bedrijfsauto of wagenpark is dus een goede manier om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Ook als de auto's al wat ouder zijn, is het een mooie manier om de uitstraling weer wat op te pimpen, waardoor je opvallend zichtbaar weer de weg op kan! Er zijn verschillende manieren om auto’s in te zetten als verlengstuk van uw (visuele) identiteit. Naast de huisstijl en bedrijfsgegevens kunnen wij uw voertuig bijvoorbeeld voorzien van full colour (foto-)ontwerpen of unieke carwraps. Laat ons weten wat jouw ideeen zijn! Wij maken er wat moois van : )

Bob en Lucas heel veel werk plezier toegewenst!

 


14 mei 2017 | Hou de warmte buiten!

Wanneer de zon op je werkplek schijnt, leidt dit vaak tot een minder goede werkomgeving. Iritante schitteringen, de zon die op je beeldscherm schijnt of de hitte in de werkruimte. Zonwerende folie is een goede en voordelige oplossing!

Het aanbrengen van zonwerende raamfolie leidt tot een beter binnenklimaat en betere prestaties van uw medewerkers. Bovendien kunt u op energie besparen, want het klimaatcontrolesysteem of airconditioning hoeft minder hard te werken.

Maak je medewerkers blij en meer productief tijdens de zomer maanden. 

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies over uw specifieke situatie.


20 maart 2017 | Ken je dat?

Vanavond van een bijzonder moment getuige geweest in Kampen. Ken je dat? Heel af en toe in je leven maak je echt bijzondere momenten mee.


Naar onze zoektocht een geschikt bouwbedrijf te vinden voor ons te bouwen droomhuis, liepen we Marcel tegen het lijf! Een hele leuke spontane vent waar we meteen een klik mee hadden. Natuurlijk kwamen wij voor zaken maar al snel ging het spontaan over onze dagelijkse belevingen. Marcel vertelde over een droom die hij had. In zijn ogen zag ik dat het werkelijk oprecht gemeend was en dat hij dit echt niet tegen al zijn klanten ging uitleggen. Hé, alleen wij hadden immers die spontane klik! Ik vroeg hem wat hij nog nodig had zijn droom te kunnen verwezelijken. Ik zoek nog 2 sponsoren. Als ruil krijg je 25 gesigneerde boeken en een bedrijfs vermelding in het boekje.


Ik hoefde er geen seconde over na te denken en zei hem de rekening te sturen. Zo, nu hoef je er nog maar 1! Hij viel werkelijk nog net niet van zijn stoel die ochtend, zo blij als dat hij was. Maar man, wat is het gaaf iemand te kunnen helpen zijn droom te verwezelijken. En ach, dan laten wij toch een raam minder plaatsen in het nieuwe huis, maakt ons dat wat uit, haha.

Vanavond waren wij voor de boekpresentatie uitgenodigd. Vol passie stond hij daar zijn verhaal te doen met dezelfde twinkelende oogjes zoals wij hem hebben leren kennen (en een paar mega gave schoenen aan). Het is een waanzinnig boek geworden waarvan Peter Heerschop het voorwoord geschreven heeft. 'Humor met een boodschap' genaamd. Zo staan wij ook in het leven. Zou dat die klik dan zijn? Deze man daar gaan we in de toekomst nog wel wat van horen vermoed ik zo. Marcel het is je van harte gegund! 

Met een doos vol boeken onder de arm voldaan weer terug naar huis.
En wat is jou boodschap? Vertel het me en GRAFICIN voert het uit in een doeltreffend beeld. En wie weet gun ik je dan ook wel zo'n gesigneerd boekje van dé nieuwe column schrijver van Nederland!

Wil je zelf het boekje online bestellen met humoristische columns en een positieve boodschap? Natuurlijk kan dat ook.

Kijk op www.humormeteenboodschap.nl

 


02 januari 2017 | Wij zijn geland op een nieuw adres!

Vanaf 1 januari zijn wij (tijdelijk) verhuisd totdat onze bouwplannen klaar en gerealiseerd zijn! Graficin zit in een "positive flow". Op onze nieuwe locatie hebben wij meer ruimte om onze klanten nog meer van dienst te kunnen zijn. Wij zijn gevestigd in het pand van VE techniek. Benieuwd naar wat dit allemaal brengen gaat? Hou facebook in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief!.

Nieuw adres:

GRAFICIN

Swanlaweg 4c

2761BC  Zevenhuizen


10 januari 2017 | NIEUW! Hét visitekaartje wat niemand "weg"gooit!

Bouwblokjes met een opdruk naar wens! Een leuk, bijzonder, heel opvallend en origineel visitekaartje, relatiegeschenk of cadeautje. Graficin brengt uw logo of naam op een originele manier onder de aandacht. Langdurig, want de opdruk is net zoals het blokje van ouderwetse kwaliteit. Geen stickertje, maar een professionele UV-inkt opdruk. En daardoor is er van alles mogelijk. Full colour, met rasters en kleurverloop, witte opdruk, het kan allemaal. De blokjes zijn verkrijgbaar in de kleuren; zwart, wit, rood, geel en blauw. Leg deze opvallende blokjes op het bureau van een klant. Niemand kan hier vanaf blijven tijdens een telefoongesprek. En weet je wat nog mooier is?.. Niemand zal deze blokjes ooit weggooien, want dat is toch zonde! 

Bouwblokjes bestellen? klik hier!


23 januari 2017 | Graficin heeft een nieuwe website!

Met trots presenteren wij onze nieuwe Graficin website. Na een periode van ontwikkelen en optimaliseren staat sinds vandaag onze nieuwe website online. De website is in een geheel nieuw jasje gestoken en voorzien van een fris design. 

Belangrijker nog is de nieuwe opzet en menustructuur welke de website overzichtelijker maken. Last but not least: De nieuwe Graficin website is geheel responsive, ofwel uitstekend te bekijken op mobiel en tablet.

Geheel vernieuwd, fris, overzichtelijk en eigentijds. zodat je als bezoeker makkelijk en snel de weg weet te vinden. Met de gewijzigde structuur vind je binnen enkele muisklikken de wekzaamheden die wij je kunnen bieden. Tevens informeren wij je onder andere over het laatste nieuws, productontwikkelingen en onze referentieprojecten. Wil je met eigen ogen zien hoe onze websites eruit ziet? 

Bekijk het maar!


Deel deze pagina op uw:

Recente projecten

Cindy van Leeuwe-de Geus • Swanlaweg 4e • 2761 BC Zevenhuizen • T [06] 25 30 14 39 • E info@graficin.nl

Volg Graficin op:   

Algemene voorwaarden | © 2017 Graficin | Realisatie: Graficin.nl