Interieurfolie plakken

Je interieur of bedrijf snel, simpel, een duurzame metamorfose geven?

Wij geven gemakkelijk een geheel nieuwe uitstraling aan het interieur.  De grootste kostenbesparing op uw renovatie! Met onze folies kunnen we bijna ieder aspect van uw interieur renoveren en restylen. Sluit het interieur aan bij de gewenste merkbeleving en sfeer. Ideaal voor openbare gelegenheden, hotels, restaurants, cafe’s, kantoren, banken, ziekenhuizen, treinen, schepen, etc.

 

De opties zijn eindeloos

Denk bij het plakken van interieurfolies van keukenkastjes, meubilair (toonbanken, bureaus, schuifwand, kasten, tafels), wanden, deuren, plafonds, vensterbanken, vloeren, liften,  en nog veel meer.

 

Toffe looks

RVS, beton, zand, marmer, metaal, leer, carbon, steen, glitter, stof. De bekledingsmogelijkheden met zelfklevende folies zijn talloos. Tevens zijn de meeste folies ook printbaar. Met een logo, tekst of foto kan dit dus voorzien worden van een extra dimensie.

 

Anti bacterieel

Voor de zorg- en wetenschappelijke sector zijn bijna alle folies ontwikkeld met een antibacteriële laag. Ook hier kan er dus een sfeervolle uitstraling en werksfeer gecreeerd worden.

 

Functionele muur

Tover je muur om tot een mega whiteboard! Magnetisch maken behoort ook nog tot een van de mogelijkheden. Succes verzekerd : )

 

Meer weten? Neem   contact op!

 

Al onze interieurfolies zijn bestand tegen vocht en bezitten een brandwerend certificaat.

 

Bekijk het maar:

Deel deze pagina op uw:

Plasweg 118 • 2742 KD Waddinxveen • T [06] 25 30 14 39 • E hallo@graficin.nl

Volg Graficin op:   

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | © 2017 Graficin | Realisatie: De Goudse Wolf